ADVERTENTIE
Rijksweg 73 • 6269 AB Margraten • 043 - 458 13 64
Maandag t/m Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Slagerij Kusters – Van boer tot bord
Wij verkopen vlees met een verhaal
Eerlijk vlees uit de eigen regio, maar wat
is dat nou precies? Dat kan natuurlijk
voor iedereen wat anders betekenen.
Voor ons begint eerlijk vlees bij dieren
die een goed leven hebben gehad.
Dieren die met genoeg ruimte, de juiste
voeding en verzorging groot zijn geworden
geven het beste en eerlijkste vlees.
Hoe de boer met zijn dieren omgaat
proef je namelijk ook daadwerkelijk
terug in het vlees. Bij Slagerij Kusters
geven wij onze klanten dan ook altijd
een eerlijk stukje vlees.
Het begint bij de boer
Al ruim 35 jaar verzorgen wij onze
runderen in eigen stallen. De runderen
eten uitsluitend gras en op eigen land
verbouwde maïs. Als ze niet buiten zijn,
staan ze in groepjes van vijf in de stal.
Ze groeien met elkaar op en uiteindelijke
worden ze op een vreedzame manier
geslacht door onze ervaren ambachtslieden.
Diervriendelijkheid heeft tot en
met de slacht de hoogste prioriteit en
door ervoor te zorgen dat de dieren
tot in hun laatste seconde een stressvrij
leven hebben, wordt een uitzonderlijke
malsheid van het vlees gegarandeerd.
De weien en de stallen ademen een ouderwetse
rust uit en die rust vinden wij
ook ná de slacht belangrijk. Na de slacht
krijgt het vlees nog eens 21 dagen rust.
Hierdoor wordt het van nature malse
vlees van de Blanc Bleu Belge runderen
nog malser en smaakvoller.
Slagerij Kusters is uniek in zijn soort.
Verzorgen, voeden, slachten, uitbenen
en portioneren gebeurt nog binnen één
bedrijf.
Kortom, een volledig gesloten circuit
dat alleen mogelijk is in een kleinschalig
bedrijf. Bij ons kan elke stap nog
nauwlettend gevolgd en gecontroleerd
worden, hetgeen resulteert in een puur,
eerlijk en ambachtelijk streekproduct.
Een unieke korte keten!
Rundvlees uit eigen stal, een delicatesse voor de barbecue
Wij bezorgen 6 dagen per week
aan huis!
Bezoek onze winkel aan de Rijksweg 73 te Margraten of laat
uw boodschappen aan huis bezorgen! Van maandag tot en
met zaterdag bezorgen onze chauffeurs uw dagverse (vlees)
producten aan huis. Bezorgen kan vanaf € 25.
Wij bezorgen gratis vanaf € 50!
Bestellen? Webshop: www.slagerijkusters.nl
Email: info@slagerijkusters.nl
Telefoon: 043 - 458 13 64
Wil je graag meer weten over ons vlees en in het bijzonder
ons rundvlees? Roy Kusters deelt graag zijn passie met
jullie! Vanwege de vele aanmeldingen voor de rondleiding
op zaterdag 18 september, organiseren we nog een extra
rondleiding op zaterdag 9 oktober!
Datum: zaterdag 9 oktober 2021
Tijd: 10.00 uur – 12.00 uur
Kosten: gratis!
Interesse? Mail naar info@slagerijkusters.nl of
bel 043 – 458 13 64 en meld je aan.
Liever eens wat anders dan de bekende speklap, karbonade of de barbecueworst?
Kies dan eens voor een mooie bavette, picanha of ribeye op de
barbecue. Of misschien heb je altijd al eens een tomahawk willen proberen?
Wij hebben prachtige grote stukken vlees op voorraad!
Ribeye € 3,15 / 100 gram
Wat de ribeye zo speciaal maakt is de lichte
dooradering van het vlees. Dit maakt het
vlees extra smakelijk.
Tomahawksteak € 2,95/ 100 gram
Een prachtige steak van de zesrib met het
bot eraan. Dit zorgt voor extra smaak en
een robuust karakter.
Bavette € 2,05 / 100 gram
Een vleesdeel uit de vang van het rund.
De spier heeft harder moeten werken dan
bijvoorbeeld de ossenhaas. Hierdoor is het
vlees grof van draad en ontzettend smaakvol.
Picanha € 2,05 / 100 gram
Het staartstuk is vergelijkbaar met een stuk
rosbief maar dan met een mooie vetkap.