ADVERTENTIE ID
L
MA
Slagerij Kusters
Van boer
Wij verkopen vlees met een verhaal
Vers lamsvlees uit eigen regio
Naast het grote aanbod aan streekgebonden vleesproducten,
zoals het vlees van onze befaamde Blanc
Bleu Belge runderen en het Limburgse Heuvelland
wild, hebben we sinds enkele jaren een andere lokale
specialiteit: Limburgs lam.
Net als bij de runderen, houden we bij de lammetjes
ook de hele keten zoveel mogelijk in eigen hand. De
lammetjes worden gekocht bij lokale boeren, zodat we
precies weten waar het vlees vandaan komt én onder
welke omstandigheden de dieren hebben geleefd.
Indicatiegew. p. st/verp. Prijs
Lamsfilet 150 gram € 3.89 / 100 g
Lams frenched racks 400 gram € 3.39 / 100 g
Lamsgehakt 500 gram € 1.28 / 100 g
Lamsburger 100 gram € 1.42 / 100 g
Lamsbout z. been 1000 gram € 1.89 / 100 g
Lamsshoarma 100 gram € 1.79 / 100 g
Lamsbiefstukjes 150 gram € 3.89 / 100 g
Wij bezorgen 6 dagen per week aan huis!
Bezoek onze winkel aan de Rijksweg 73 te Margraten of
laat uw boodschappen aan huis bezorgen! Van maandag
tot en met zaterdag bezorgen onze chauffeurs uw
dagverse (vlees)producten aan huis. Bezorgen kan vanaf
€ 25,.
Wij bezorgen gratis vanaf € 50,!
Bestellen? W ebshop: www.slagerijkusters.nl
Email: info@slagerijkusters.nl
Telefoon: 043
458 13 64
Eerlijk vlees uit de eigen regio, maar wat is dat nou
precies? Dat kan natuurlijk voor iedereen wat anders
betekenen. Voor ons begint eerlijk vlees bij dieren die
een goed leven hebben gehad. Dieren die met genoeg
ruimte, de juiste voeding en verzorging groot zijn geworden
geven het beste en eerlijkste vlees. Hoe de boer
met zijn dieren omgaat proef je namelijk ook daadwerkelijk
terug in het vlees. Bij Slagerij Kusters geven wij
onze klanten dan ook altijd een eerlijk stukje vlees.
Het begint bij de boer
Al ruim 35 jaar verzorgen wij onze runderen in eigen
stallen. De runderen eten uitsluitend gras en op eigen
land verbouwde maïs. Als ze niet buiten zijn, staan ze
in groepjes van vijf in de stal. Ze groeien met elkaar op
en uiteindelijke worden ze op een vreedzame manier
geslacht door onze ervaren ambachtslieden.
Diervriendelijkheid heeft tot en met de slacht de hoogste
prioriteit en door ervoor te zorgen dat de dieren
tot in hun laatste seconde een stressvrij leven hebben,
wordt een uitzonderlijke malsheid van het vlees gegarandeerd.
De weien en de stallen ademen een ouderwetse
rust uit en die rust vinden wij ook ná de slacht belangrijk.
Na de slacht krijgt het vlees nog eens 21 dagen
rust. Hierdoor wordt het van nature malse vlees van de
Blanc Bleu Belge runderen nog malser en smaakvoller.
Slagerij Kusters is uniek in zijn soort. Verzorgen, voeden,
slachten, uitbenen en portioneren gebeurt nog binnen
één bedrijf. Kortom, een volledig gesloten circuit dat
alleen mogelijk is in een kleinschalig bedrijf. Bij ons
kan elke stap nog nauwlettend gevolgd en gecontroleerd
worden, hetgeen resulteert in een puur, eerlijk en
ambachtelijk streekproduct. Een unieke korte keten!
Kwaliteitsvlees met de smaak van vroeger
Rijksweg 73 • 6269 AB Margraten • 043
458 13 64
Maandag t/m Vrijdag 09.00
18.00 uur
Zaterdag 09.00
17.00 uur
tot bord
Het najaar, de favoriete
periode van
onze worst makers. Tijd voor een nazomer barbecue
maar ook voor onze huisgemaakte winterse specialiteiten.
In onze ambachtelijke keuken en worstmakerij
produceren wij diverse ambachtelijke producten op traditionele
wijze en volgens oude familierecepten.
Wegens het grote succes van onze rondleidingen,
organiseren we een derde rondleiding! Wil je graag
meer weten over ons vlees en in het bijzonder ons
rundvlees? Roy Kusters deelt graag zijn passie met
jullie!
Datum: zaterdag 13 november 2021
Tijd: 10.00 uur – 12.00 uur
Kosten: gratis!
Indicatiegew. p. st/verp. Prijs
Bockworst 500 gram € 1.29 / 100 g
Gebraden spaakhammetje
275 gram € 1.25 / 100 g
Gegrild spek 300 gram € 1.59 / 100 g
Gebraden gehaktbal 150 gram € 1.09 / 100 g
Uien frikandel 150 gram € 1.09 / 100 g
Rookworst 250 gram € 1.15 / 100 g
Bloedworst met of zonder spek
400 gram € 0.85 / 100 g
Met deze authentieke recepturen en door het gebruik
van verantwoorde ingrediënten, maken wij producten
met de smaak van vroeger, zoals het ooit bedoeld was.
Voor konijn moet je bij Kusters zijn!
Konijnenbout om zelf te bereiden (per 4 st.) € 1,29 / 100g
Bij aankoop van een kilogram (4 stuks) ontvangt u een zak aardappelkroketjes
GRATIS!
Konijnenbout op grootmoederswijze € 1,29 / 100g
Gegaarde konijnenbouten in een klassieke overheerlijke zoetzure
saus. Bij aankoop van een kilogram (2 bouten met saus)
ontvangt u een zak aardappelkroketjes GRATIS!
Interesse?
Mail naar info@slagerijkusters.nl
of bel 043 – 458 13 64 en meld je aan.