Enkele heerlijke gerechten om de lente te proeven
Groot assortiment
watersportartikelen.
Verkoop van rubberboten en
Whaly open- consoleboten.
Zaterdag 27 april
KONINGSDAG
zijn wij geopend van
08.00-16.00 uur
NOOIT MEER SCHILDEREN
Wij bekleden het hout aan uw woning met
hoogwaardig gecoate paspro elen
Dakkapellen, windveren, boeiboorden,
topgevels, overstekken enz.
Duurzaam, onderhoudsvrij, kleurecht, decoratief, weerbestendig,
corrosiebestendig, lange levensduur, 10 jaar productgarantie.
Bel voor meer informatie,
monsters en vrijblijvende
prijsopgaaf of zie onze website
www.remoimprove.nl
Grave
T. 0486-721150
onderhoud
zinkwerk en en Renovatie zetwerk
ReMo Improve
Specialist in het bekleden van hout aan woningen
Koningsdag open van 10.00-16.30
LENTE 5
Laat de zomer maar starten
social media @meeuwismeijel Heldensedijk 32 5768 RL Meijel 077-4661717
1. Asperges met Hollandaise
saus: Asperges zijn een
klassiek lentegerecht en zijn
heerlijk wanneer ze vers worden
geserveerd met zelfgemaakte Hollandaise
saus. Je kunt ze eenvoudig
stomen, grillen of roosteren en ze
vervolgens overgieten met de romige,
boterachtige saus voor een luxueuze
en smaakvolle maaltijd.
2. Lentesalade met Aardbeien en
Geitenkaas: Maak een verfrissende
salade met verse lentegroenten zoals
spinazie, rucola en radijsjes, samen
met plakjes sappige aardbeien en
verkruimelde geitenkaas. Besprenkel
het geheel met een vinaigrette van
balsamicoazijn en honing voor een
zoete en pittige smaak.
3. Geroosterde Lamsbout: Lamsbout is
een heerlijk hoofdgerecht dat perfect
past bij de lente. Marineer de lamsbout
met knofl ook, citroen, verse
kruiden zoals tijm en rozemarijn, en
een scheutje olijfolie voordat je hem
roostert in de oven. Serveer het met
geroosterde groenten zoals wortelen,
asperges en nieuwe aardappelen
voor een complete en smaakvolle
maaltijd.
4. Limoncello Tiramisu:
Sluit je lentemaaltijd
af met een verfrissend
dessert zoals Limoncello Tiramisu.
Deze lichte en luchtige variatie op de
klassieke tiramisu wordt gemaakt met
lagen van in Limoncello gedrenkte
lange vingers, romige mascarpone
en citroenrasp voor een heerlijk en
verfrissend einde van de maaltijd.
5. Pasta Primavera: Pasta Primavera is
een licht en kleurrijk pastagerecht dat
barst van de smaakvolle lentegroenten
zoals broccoli, sperziebonen,
erwten en cherrytomaatjes. Sauteer
de groenten in olijfolie en knofl ook
en meng ze vervolgens met gekookte
pasta en een romige saus op basis
van room of witte wijn voor een eenvoudige
en bevredigende maaltijd.
In de lenteperiode is het genieten van heerlijk
gerechten uiteraard ook een absolute aanrader.
Ga er eens goed voor zitten, proef deze smakelijke
gerechten en laat de smaken
van de lente je culinaire
ervaring verrijken!
Hollandai-
temaaltijd