Restaurant Le Bon Vivant
bestaat 10 jaar!
Al sinds 1983 huisvest Le Bon Vivant in de Capucijnenstraat te
Maastricht, sinds 2013 in handen van Patron Cuisiner Björn Dijkstra.
In de sfeervolle gewelfde kelder uit 1694 wordt op hoog
niveau gekookt en is de plek om een avond heerlijk te genieten
van een mooi menu met heerlijke wijnen.
Het menu is er in een vijf en een zes gangen variant en eventueel
uit te breiden met een signatuur van de chef of een gang naar
de uitgebreide kaastafel. Het menu met een Franse basis maar
met (voornamelijk) Aziatische invloeden en moderne technieken
verandert regelmatig evenals de a-la-carte kaart.
Ambacht en passie staan centraal bij het keukenteam
en alles wordt daarom in huis geproduceerd,
van het brood met verschillende boters tot en met
de friandises bij de koffie.
De wijnkaart met zo’n 150 vermeldingen biedt
voor elke gast een ruime keuze uit zowel de oude
als de nieuwe wijnwereld.
Le Bon Vivant is vijf dagen per week geopend
voor diner, van dinsdag tot en met zaterdag. Ook
met de feestdagen kan er genoten worden van
een mooi zes gangen kerstmenu op kerstavond
en op eerste kerstdag voor de lunch of het diner.
Deze relaties feliciteren Restaurant Le Bon Vivant met haar 10-jarig bestaan!
Tel. 043 321 08 16
Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 18.00 uur
Restaurant Le Bon Vivant • Capucijnenstraat 91, Maastricht
www.lebonvivant.nl • bookings@lebonvivant.nl