Van Geloven biedt uniek kijkje
in de keuken
De open dag op 12 april bij Van Geloven? Dat is niet alleen een
rondleiding door de fabriek en aansluitend een frietje en Mora
snack aan de snackwagen, maar vooral een uniek en vrijblijvend
kijkje in de keuken. “We maken iets dat voor veel Limburgers pure
nostalgie betekent. Hoe leuk is het om vervolgens zelf die nostalgie
mogelijk te maken!”
De snackmarkt is booming. De vraag
naar al dan niet vegetarische snacks
neemt alsmaar toe, dus ook de productie
van premium merken zoals
Mora, Souflesse en Van Dobben. De
open dag bij Van Geloven in Maastricht
is er dan ook met een reden:
toekomstige medewerkers enthousiasmeren
om met de organisatie mee
te groeien. “We zoeken operators die
ons verder willen helpen bij het produceren
van snacks, maar zijn vooral
op zoek naar mensen met een échte
wil-mentaliteit”, zegt Talent Acquisition
Manager Ruben de Bruijn. “Het is een
plus als je technisch onderlegd bent,
maar ook met een sterke drive en
mentaliteit ben je bij ons aan het juiste
adres.”
Die werkplek zou
zomaar een plek
voor het leven
kunnen zijn, vertelt Ruben. “We hebben
regelmatig jubileums van medewerkers
die hier op hun achttiende
De open dag bij Van Geloven vindt woensdag 12 april plaats
van 09.00 tot 19.00 uur aan de Fregatweg 53 in Maastricht.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via
www.werkenbijvangeloven.com/open-dag
Aanmelden is verplicht.
zijn begonnen en veertig jaar later nog
steeds in dienst zijn. Er zijn ook genoeg
voorbeelden van medewerkers
die van operator naar teamleider zijn
doorgegroeid. Je maakt bij Van Geloven
je eigen succes.”
Nostalgie
De succesformule van de open dag is
vooral de laagdrempeligheid, vertelt
Ruben. “Je kan als bezoeker vrijblijvend
rondkijken
en een gesprek
met onze medewerkers
aangaan,
maar er vindt
geen geforceerd sollicitatiegesprek
plaats. Het is een kijkje in de keuken
zonder addertjes onder het gras. What
you see is what you get. Als mosterd
op de bitterbal ontmoet je ook nog
eens Cora! Lijkt het je vervolgens
leuk om bij ons te komen werken, dan
kunnen we samen gaan kijken naar de
mogelijkheden.”
De open dag is ook écht een ervaring,
vervolgt Ruben. “We maken hier iets
wat voor veel Limburgers pure nostalgie
betekent. Ik kom oorspronkelijk
uit Rotterdam, maar woon sinds een
paar jaar in een dorpje onder Roermond
waar men iedere vrijdag naar de
snackbar gaat; dat zit ingebakken in de
Limburgse cultuur. Hoe leuk is het dan
om te zien hoe die snacks worden gemaakt.
En hoe gaaf is het om vervolgens
zelf als medewerker die snacks
te gaan maken! Dat maakt werken bij
Van Geloven heel speciaal.”
Cora en Talent Acquisition Manager Ruben de Bruijn
“Je maakt bij Van Geloven
je eigen succes”
12 APRIL
OPEN
DAG